Over ons


Kuijs Fotoprint is opgericht in 2019 omdat de praktijk ons leerde dat de bestaande aanbieders van fotoprint artikelen weinig tot geen onderscheid maken tussen consumenten en fotografen. Niet alleen op basis van prijs, maar ook op het gebied van service en communicatie. Wij vinden het belangrijk dat zowel kleine als grote ondernemende fotografen een eerlijke prijs krijgen. Met onze andere ondernemingen hebben we al heel wat jaren ervaring in de grafische sector. Die ervaring, kennis en expertise hebben we meegenomen bij het oprichten van Kuijs Fotoprint.

 

Wij zijn een klein, jong team met groeiende ambities. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk, wij maken dan ook graag kennis met jou. Zo is het mogelijk om een aantal voorbeelden in het echt te zien tijdens een bezoek aan ons pand in Nieuwkuijk, of tijdens een bezoek op een door jouw gekozen locatie. Daarnaast is het ook mogelijk om digitaal (via Teams of Zoom) kennis met elkaar te maken. Zo krijgen wij een goed beeld van wat jij belangrijk vindt en kunnen wij het beste advies geven over de verschillende mogelijkheden.

 

Ben je na ons gesprek net zo enthousiast over onze producten als wij dat zelf zijn, bestel dan jouw gepersonaliseerde sample pack via deze link. Zo heb jij al jouw gewenste materialen in jouw eigen stijl in huis en krijgt jouw klant een goede indruk van het product.

 

Ons platform is voor iedere beginnende of professionele fotograaf toegankelijk.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons en onze producten? Meld je dan aan via deze link.


Kuijs Fotoprint
KVK: 6933 2339
BTW: NL 001550397 B47